интимна хигиена

Правилното поддържане на интимна хигиена носи много предимства в различни аспекти. Всеки един от тях може да е приоритетен за съответната жена. Освен комфорта и самочувствието, поддържането на безупречна интимна хигиена допринася за редица желани и здравословни ползи. В тази връзка е много важно какво осигурява на жената тази здравословна и ефективна интимна хигиена?

Интимна хигиена – важни предимства

Комфорт

Усещането за комфорт в интимната зона е невъзможно без поддържането на добра интимна хигиена. Пълен комфорт в интимната зона жената може да постигне при правилни навици и поддържане в добро състояние на вагиналната екосистема.

Здраве

Равновесното състояние на вагиналната екосистема на жената е важно условие за нейното интимно здраве, допринасящо за общия здравословен статус на жената. Необходима e култура на личните хигиенни навици и пълноценна грижа за вагиналната микрофлора. Това са важни условия за избягване на вагинални проблеми и влошаване на здравословното състояние.

Отговорност и спокойствие

Освен за пълноценния полов живот, интимната хигиена на жената е важна и за здравето на нейния интимен партньор. Колкото и хубави качества да притежава жената, без да поддържа добра интимна хигиена, не би била наистина желана и уважавана. Интимната хигиена на жената освен това е важна и за нейното, и за здравето на мъжа. Редица заболявания и инфекции могат да произтекат при недобра интимна хигиена. Правилната интимна грижа допринася за спокойствието на жената.

Добро настроение

Безупречната интимна хигиена кара жената да се чувства по-добре, да се радва пълноценно на своя полов живот и да усеща повече комфорт в своето ежедневие. Това обещава по-добро настроение, важно за нейния личен и социален живот.

Увереност

Поддържането на правилна интимна хигиена е част от увереността на жената. Всеки момент на интимен дискомфорт поражда притеснение у всяка жена. Понякога въпреки усилията към перфектна интимна хигиена, резултатите не са напълно удовлетворяващи. Ето какво ще осигури задоволителни резултати за интимната хигиена на жената.

Лактобор Интим / Lactobor® Intim осигурява желаната здравословна и ефективна интимна хигиена

За да бъде уверена в своята интимна хигиена, всяка жена може да се довери на Лактобор Интим. Той е уникален и препоръчван от специалистите заради редица предимства. Лактобор Интим е подходящ за жени във всяка възраст. Може да се ползва дори от бременни и жени в менопауза. Има доказано ефективен и здравословен ефект с действието си, тъй като:

  • нормализира pH (4-4,5) на влагалището
  • възстановява нормалната вагинална флора и намалява бактериите, които причиняват неприятна секреция и раздразнение
  • осигурява наличието на необходимите лактобацили – вагинални пробиотици
  • подпомага производството на млечна киселина и премахва влагалищната сухота
  • действа както за профилактика, така и срещу редица вагинални заболявания и рецидиви
borola