Лактобор Интим вагинален гел
Илиана Павлова, 43-годишна, от Варна

Дъщеря ми е на 18. Едно време си представях как, като поотрасне, ще си говорим откровено за всички женски работи, ще я подготвя за съзряването. Не се получи – все не намирах подходящия момент и начин. Фейсбук, Гугъл и приятелки ме заместиха.

Смени няколко гаджета, вече има постояненен приятел. Като ми каза, че иска нещо да говорим, изтръпнах реших, че е бременна.

Оказа се друго. От доста време я тормозел неприятен вагинален мирис, придружен от течение, щипане и дразнене. Поразпитала момичетата в компанията и разбрала, че и някои от тях имат същия проблем. Опитали били няколко медикамента – нямало ефект. В интернет форумите било пълно с подобни оплаквания, но жените нищо не споделяли като решение. Помоли ме да попитам леля й Софи какво да се предприеме. На нея и било неудобно, какво щяла да си помисли жената – че не поддържа хигиена или пък, че са я заразили с нещо…

Софи не си позволи пиперливи подмятания, напротив – обясни ми много сериозно, че вагиналния мирис, анормалната секреция и дискомфорт са доста срещани проблеми и обикновено са резултат от бактериална вагиноза. А тя се появява, когато се повиши вагиналното рН, т.е. се наруши естествения рН баланс на влагалището. По аптеките имало много ефективен вагинален гел от Швеция, който за една седмица може да изчисти проблема. Предполагаше, че при моята Ани той се е появил след
лечението с антибиотици през зимата. Беше убедена, че Лактобор Интим гел ще подейства и за по-сигурно, за да не се появят повторно симптомите препоръчваше да продължи да го прилага и след това – по 1 туба на всеки 3 дни за 3 месеца.

Дъщеря ми използва Лактобор Интим гел по 1 туба дневно за 7 дни и забрави за неприятните преживявания и притеснения.

borola