бяло течение с миризма

Вагиналният мирис е тема, която се обсъжда може би единствено между най-близки приятелки и повечето жени се чувстват некомфортно, когато говорят за това иначе естествено състояние. Много са факторите, от които зависи естеството на вагиналния мирис – храната, която жената приема, дейностите, които извършва, общото й здраве и др. При здравите жени обикновено тази интимна особеност не буди притеснение.

Смущенията настъпват при жените, засегнати от определени инфекции, които биха могли да доведат до поява на бяло течение с миризма и други вагинални неудобства. Ето защо, ако вагиналният мирис ви се струва променен и особено, ако се появява периодично бяло течение, много вероятно е да сте засегната от вагинална инфекция.

Има няколко лесни за изпълнение стъпки, с които може да преодолеете вагиналната инфекция и да елиминирате този проблем

Стъпка 1: Носете бельо само от естествени тъкани. Памукът е може би най-добрият избор. Естествената материя бързо провежда въздуха и влагата, позволява на тялото ви да диша и да не задържа миризми.

Стъпка 2: Поддържайте интимната си хигиена на ниво. Сменяйте редовно дамските превръзки и тампоните и почиствайте добре интимните си зони през дните на месечния цикъл.

Стъпка 3: Използвайте само природни и естествени продукти за интимна грижа. Въпреки, че редица средства се представят като освежаващи или ароматизиращи тяхното действие към вагиналното съдържимо може да е силно агресивно и вместо да премахне неприятния мирис – само да влоши проблема.

Стъпка 4: Доверете се на Лактобор Интим гел. Жените, които са усетили неговото благоприятно действие за преодоляване на редица вагинални смущения са спокойни, че са открили своя безвреден личен помощник с комплексно интимно действие. Лактобор Интим гел не внася в организма силно действащи и агресивни съставки. Напротив, съставът на Лактобор Интим е изцяло натурален.

Ефектът от прилагането му при неприятен мирис или други вагинални проблеми се дължи на това, че той стимулира естествената вагинална микрофлора. Комбинираният състав на Лактобор Интим включва млечна киселина, която регулира влагалищното pH и блокира развитието на “лошите” бактерии. Тя е допълнена от гликоген, с който полезните бактерии се хранят и се поддържа доминантната им роля във вагиналната микрофлора. Благодарение на този си състав Лактобор Интим помага за преодоляване на различни вагинални инфекции, които са най-честата причина за появата на бяло течение с миризма.

borola