Лактобор капсули x 7

Lactobor

За вагинална и чревна микрофлора

Какво съдържа Лактобор капсули?

Лактобор капсули съдържа млечно-кисели бактерии Lactobacillus bulgaricus и бета глюкан – единственият природен имуностимулатор с доказан механизъм на действие.

Кога да прилагаме Лактобор капсули?

Лактобор капсули се прилага за поддържане на нормалната вагинална и чревна флора по време на антибиотично лечение, нарушен баланс на вагиналната и чревната микрофлора, понижена функция на имунната система.

Как действа Лактобор капсули?

Lactobacillus bulgaricus в Лактобор капсули съдейства за поддържане и нормализиране на вагиналната и чревната микрофлора, а бета глюкан засилва активността на имунните клетки и стимулира производството на имунни тела. Също така бета глюканът допринася за повишаване на локалната имунна защита на вагиналната и чревната лигавица.

Как да приемаме Лактобор капсули?

Лактобор капсули се приема по 1 капсула дневно на гладно, през устата. За оптимален ефект комбинирайте Лактобор капсули с Лактобор Интим вагинален гел.

Какви са предимствата на Лактобор капсули?

Лактобор капсули е естествен продукт, който съдържа висок брой лиофилизирани бактериални тела от пробиотик Lactobacillus bulgaricus и висококачествен стандартизиран бета-глюкан – пребиотик и имуностимулатор. Тази комбинация осигурява висока ефективност за поддържане и нормализиране на вагиналната и чревната микрофлора. Лактобор капсули не съдържа изкуствени овкусители и консерванти.