Производител: Борола ООД

Търсете в аптеките

продукта е наличен в аптечната мрежа

Как действа Лактобор Интим вагинален гел?

Млечната киселина в Лактобор Интим нормализира pH (4-4,5) на влагалището, възстановява нормалната вагинална флора и намалява бактериите, които причиняват неприятна секреция и раздразнение. Гликогенът е храна за лактобацилите. Той подпомага растежа на нови лактобацили. Улеснява производството на млечна киселина и премахва влагалищната сухота (менопауза).

Кога да прилагаме Лактобор Интим вагинален гел?

Лактобор Интим се прилага за профилактика и лечение на бактериална вагиноза – след или по време на основното лечение; при профилактика на рецидиви; при антибиотично лечение и следродилния период (от 21-вия ден); след менструация, по време на бременност и при менопауза.

Какво съдържа Лактобор Интим вагинален гел?

Лактобор Интим вагинален гел съдържа млечна киселина и гликоген.

Какво прави Лактобор Интим вагинален гел толкова специален?

Лактобор Интим Вагинален гел е 100% безопасен по време на бременност и при продължителна употреба. Лактобор Интим вагинален гел е ефективен избор за бързо нормализиране на влагалищното рН. Незабавно успокоява влагалищното раздразненение, сърбеж и неприятна миризма. Възстановява нормалното ниво на лактобацилите и успешно възстановява влагалищната влажност.

Как да прилагаме Лактобор Интим вагинален гел?

Лечение на бактериална вагиноза, по време на бременност (всеки месец), след раждане (от 21-я ден) – по 1 туба дневно в продължение на 7 дни + 1 капсула Лактобор дневно на гладно.

За поддържане рН нивото на влагалището по време на лечение с антибиотици – по 1 туба дневно в продължение на 4-5 дни в края на антибиотичния курс + 1 капсула Лактобор дневно на гладно, продължително време.

След менструация (при повторна поява на симптомите на бактериална вагиноза), по време на менопауза – всеки месец по 1 туба дневно в продължение на 1-2 дни + 1 капсула Лактобор дневно на гладно.

Профилактика на рецидив – по 1 туба дневно в продължение на 3 месеца на всеки 3 дни +1 капсула Лактобор дневно на гладно всеки ден.

Кога не трябва да използвате Лактобор Интим вагинален гел?

Избягвайте употребата на Лактобор Интим, ако планирате бременност, тъй като гелът е с ниско pН, което може да направи средата по-неблагоприятна за спермата. Не го използвайте като контрацептив.

Имате въпроси?

Може да задавате въпроси, свързани с продукта, в коментарната форма по-долу. Ще Ви отговорим в най-кратки срокове!
Абонирайте се
Уведоми ме за
guest
0 Коментарa
Вградени отзиви
Вижте всички коментари