вагинален гел
Мирослава Терзиева, 47-годишна, от В.Търново

Обикновено майките имат опит и готово решение при здравословен проблем на децата, но при мен става обратното – получих съвет от дъщеря си.

Продуктът, който ми предложи, беше нов на нашия пазар, оказа се много ефикасен и ме накара да се замисля, че често подценяваме децата си и тяхната информираност. Лежим на стара слава, мислим си, че всичко знаем, а медицината се развива.

Става дума за нещо, което със сигурност всяка жена е преживяла в някакъв период от живота си – неприятен вагинален мирис, придружен от течение, щипане и дразнене. Опитах да се справя със засилена хигиена, но сапуните и душ геловете не помогнаха, както и няколкото медикамента, които пробвах след това.

Дъщеря ми се намеси докато водех поредния телефонен разговор с приятелка и заяви, че няма какво да мрънкам и да си шушукаме – в интернет форумите било пълно с подобни оплаквания и една фармацевтка предложила решение – Лактобор интим вагинален гел, който вече е изпробван и отзивите са много добри.

Нещо повече, жената разбираемо обяснила и причината за вагиналния мирис, анормалната секреция и дискомфорт – те обикновено са резултат от бактериална вагиноза. А тя се появява, когато се повиши вагиналното рН, т.е. се наруши естествения рН баланс на влагалището. Аптеките били заредени с този много ефективен вагинален гел от Швеция, който за една седмица може да изчисти проблема. Бактериалната вагиноза може да бъде причинена от много фактори, включително продължителна менструация, често прилагане на вагинален душ, употреба на интимни хигиенни продукти и полов контакт. Лечението с антибиотици и употребата на вътрематочна спирала могат също да повлияят върху баланса във влагалището. Затова, за по-сигурно, за да не се появят повторно симптомите, специалистите препоръчвали Лактобор Интим вагинален гел да продължи да се прилага и след това – по 1 туба на всеки 3 дни за 3 месеца.

Така започнах лечението си с по 1 туба Лактобор Интим дневно за 7 дни и забравих за неприятните преживявания и притеснения.

borola