Лактобор интимен гел

Lactobor
Какво съдържа Лактобор Интим вагинален гел?

Лактобор Интим вагинален гел съдържа млечна киселина и гликоген.

Как действа Лактобор Интим вагинален гел?

Млечната киселина в Лактобор Интим нормализира pH (4-4,5) на влагалището, възстановява нормалната вагинална флора и намалява бактериите, които причиняват неприятна секреция и раздразнение. Гликогенът е храна за лактобацилите. Той подпомага растежа на нови лактобацили. Улеснява производството на млечна киселина и премахва влагалищната сухота (менопауза).

Кога да прилагаме Лактобор Интим вагинален гел?

Лактобор Интим се прилага за профилактика и лечение на бактериална вагиноза – след или по време на основното лечение; при профилактика на рецидиви; при антибиотично лечение и следродилния период (от 21-вия ден); след менструация, по време на бременност и при менопауза.

Как да прилагаме Лактобор Интим вагинален гел?

За поддържане на нормално PH и превенция на рецидив – 1 туба дневно всеки 3 ден в продължение на 3 месеца. За поддържане на нормално PH при антибиотична терапия – 1 туба дневно в продължение на 7 дни заедно с антибиотичното лечение. Следродилен период (от 21-вия ден) Лактобор Интим се прилага по 1 туба дневно, в продължение на 7 дни. След менструация, по време на бременност и менопауза Лактобор Интим се прилага по 1 туба дневно по 3 дни, всеки месец.

Какво прави Лактобор Интим вагинален гел толкова специален?

Лактобор Интим Вагинален гел е 100% безопасен по време на бременност и при продължителна употреба. Лактобор Интим вагинален гел е ефективен избор за бързо нормализиране на влагалищното рН. Незабавно успокоява влагалищното раздразненение, сърбеж и неприятна миризма. Възстановява нормалното ниво на лактобацилите и успешно възстановява влагалищната влажност.